• Gebitsbehandelingen bij paarden Tijdelijk niet mogelijk

Vroeg of laat zullen de meeste paarden een gebitsbehandeling moeten ondergaan. Door er op tijd bij
te zijn voorkomt u grote problemen.OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Paarden met gebitsproblemen kunnen op den duur proppen gaan maken, knoeien met hun eten of zich verzetten tijdens het rijden. Herkent u deze problemen of wilt u ze voorkomen? Raadpleeg dan een gebitsverzorger of dierenarts.
Ik behandel ook de kleine pony’s, shetlanders en ezels, voor mij geen probleem.
Voor een goede gebitsbehandeling zal ik gebruik maken van zowel de handvijlen als de electrische vijl. Bij het electrisch vijlen zal uw pony of paard een klein roesje krijgen waardoor hij weinig van het vijlen zal merken.

  • Castraties, zowel staand als liggend Tijdelijk niet mogelijk

 

 

 

  • Vaccinaties
  • Ontwormingsmiddelen/plan
  • Mest onderzoek
  • Bloedonderzoek
  • Ook voor spoed kunt u mij bellen

Fertiliteitsbegeleiding en Keuringen doe ik niet, ik beschik niet over een echo en  (mobiel) rontgenapparaat