Corona maatregelen

Een aantal maatregelen rondom het coronavirus, iedereen kent ze wel, geen handen schudden, afstand houden en bij verkoudheid of koorts thuis blijven. Dit geldt ook voor het bezoek bij de dierenartsenpraktijk of als de dierenarts bij u komt.

Aanvullend wil ik u meegegeven dat ik de komende tijd, in ieder geval t/m 6 april 1 juni,  het aantal afspraken wil beperken tot het noodzakelijke en daar waar mogelijk contacttijd met de cliënt verkorten. Dus helaas, gezellig dat bakje koffie aan de keukentafel zit er voorlopig niet meer in. Ik kom voorlopig NIET bij de mensen binnen, tenzij het echt niet anders kan. Ik wil u eerst vragen of u in staat ben, in goede gezondheid, bij mij op de praktijk te komen met uw huisdier. Als dat niet mogelijk is dan kan ik uw dier onderzoeken en behandelen in de ambulance voor uw huis.

Een aantal consulten die vallen onder de preventieve gezondheidszorg van het volwassen dier kunnen een aantal weken uitgesteld worden. Denk aan de jaarlijkse vaccinatie van het volwassen dier of de gebitsreinigingen. Vaccinaties van puppy’s en kittens wil ik proberen wel op schema te houden. Castraties en sterilisaties van katten kan met wat aanpassingen ook doorgaan. Volksgezondheid staat voorop, maar ik wil daarbij het dierwelzijn niet uit het oog verliezen. Uw zieke dier krijgt ook de nodige zorg.

Betaling graag per pin, contactloos met smartphone of dmv een tikkie.